Veelgestelde vragen

Hieronder vind je veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stel dan je vraag met het formulier onderaan de pagina.

Wij bieden geboortekaartjes aan voor een aantrekkelijke prijs. De prijs van de kaartjes is inclusief drukkosten, enveloppen en BTW. De verzending van de geboortekaartjes naar jullie is gratis. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan!

De levertijd bij ons is wat langer dan bij andere aanbieders. Dit komt omdat wij alle bestellingen met de hand en persoonlijke aandacht naar jullie wensen aanpassen. Wij werken met een externe drukker om de hoogste kwaliteit te bieden. Hierdoor is de levertijd iets langer maar daar krijg je de hoogste kwaliteit voor terug. Wij doen echter ons uiterste best om de bestelling zo snel als mogelijk bij jullie te krijgen meestal lukt dit eerder.

Let op! Levertijden gelden vanaf het moment van goedkeuren door de klant. Alle levertijden gelden wanneer de kaarten door de klant goedgekeurd zijn voor 15:00. Indien je goedkeurd na 15:00 geldt automatisch de volgende werkdag. Wij doen ons uiterste best jullie bestelling zo snel mogelijk bij jullie te krijgen.

Goedgekeurd voor 15:00

Uiterlijk Geleverd

Maandag voor 15:00

Vrijdag

Dinsdag voor 15:00

Zaterdag

Woensdag voor 15:00

Dinsdag

Donderdag voor 15:00

Woensdag

Vrijdag voor 15:00

Donderdag

Zaterdag voor 15:00

Vrijdag

Zondag voor 15:00

Vrijdag

Alle kaarten worden gedrukt op formaat 12,5 x 17,5 cm op  350 grams papier. 

Wij drukken al onze geboortekaarten op 350 grams kwaliteitspapier met een klein structuurtje. Dit papier is vrij wit, maar niet helemaal hoogwit. Daardoor komen de kleuren mooi uit op dit papier. De structuur is een beetje geschept en erg subtiel, een soort gehamerde structuur, waardoor deze papiersoort een unieke en luxe uitstraling krijgt.

Omdat er voor het drukken opstartkosten worden gemaakt hebben we een minimaal aantal van 35 stuks. In ruil voor deze voorwaarde verzenden wij altijd gratis.

Goede Vrijdag
2e Paasdag
Hemelvaartsdag
2e Pinksterdag
1e Kerstdag
2e Kerstdag
Oudejaarsdag
Nieuwjaarsdag

Ervaring leert dat de post rond Kerst en Oud en Nieuw vertragingen kunnen oplopen. Wij hebben hier helaas geen invloed op. Houd er rekening mee als jullie kindje rond deze periode wordt verwacht.

Vanwege de opstartkosten voor de drukkerij zijn de kosten voor achteraf extra kaarten bijbestellen erg hoog. Het is goedkoper om meteen extra kaarten mee te bestellen.

Nee, dit kan helaas niet. Je kunt geen adressen vooraf invoeren waar de kaarten dan rechtstreeks naartoe worden verstuurd.

Op deze pagina kun je precies zien hoe het bestelproces er uit ziet.

Hier zijn zeker mogelijkheden voor en we denken graag met jullie mee. We kunnen bijvoorbeeld verschillende kaartjes voor elk kindje maken of een kaart aanpassen zodat er meerdere namen en gegevens op het kaartje komen. Stuur een berichtje via onderstaand formulier of neem contact op via mail dan maken we graag een opzetje voor jullie.

Staat je vraag er niet tussen? stel hem via onderstaand formulier.